“Timelapse”

Gedurende de hele periode waar voor je ons inhuurt, kan je je bruiloft, feest of evenement vast laten leggen. Een timelapse is video waarbij een bepaalde duur versneld wordt afgespeeld. Er wordt bijvoorbeeld na elke tien seconde een foto gemaakt en dat wordt dan achter elkaar afgespeeld. We kunnen de zaal inrichten of we zetten het boven op de photobooth zodat je je gasten kan zien hoe ze zich hilarisch poseren.

Alle foto’s worden bewerkt en we zorgen ervoor dat het filmpje vloeiend en dynamisch is. We maken het natuurlijk af met een passend leuke achtergrond muziek.

Wil je een timelapse video voor erbij? Normaal is het 99 euro, maar we bieden het nu aan voor 49 euro.

Gastenboek

Verzamel de leukste foto’s in je eigen gastenboek. Je gasten kunnen de foto’s er in plakken en het boek versieren met tekst en kleur. Klik hier op voor meer informatie.

Extra tijd

Loop je dag of avond uit? Dat kunnen we uiteraard begrijpen. Neem wat extra tijd af, we rekenen af per kwartier. Je betaalt niet voor de volle uur. Klik hier op voor meer informatie.

Unieke kader

Staat je fotokader er niet bij of heb je het “dat-is-het-net-niet” gevoel. Laat ons dan er een voor je ontwerpen, helemaal naar je eigen smaak. Klik hier op voor meer informatie.

Jouw eigen thema

Heb je het idee dat jouw feest toch anders dan anders moet zijn? Stel dan je eigen thema samen. Wil je een superheld of juist piraat zijn, victoriaanse maskers of Braziliaanse carnaval veren, het kan allemaal. We zorgen voor het hele pakket. Klik hier op voor meer informatie.

Hashtag printen

Staat er een ellenlange rij of denk je het beter te kunnen om leuke foto’s te maken met je eigen telefoon? Je kan de foto’s door ons direct uit laten printen via Instagram. Klik hier op voor meer informatie.

Waslijn

Je kent het misschien wel van vroeger, toen ze nog de foto’s ontwikkelden in een donkere kamer. Hang de foto’s op dezelfde manier op dmv van een waslijn.  Wij zorgen voor de wasknijpers en jij voor leuke foto’s. Deal? Klik hier op voor meer informatie.