“Je eigen thema”

Het kan natuurlijk voorkomen dat je je feest een draai wil geven. Stel gewoon je eigen thema samen. Wil je liever een flower power thema of zie je jezelf als een indiaan rondlopen voor de camera? Wij denken met je mee en zorgen voor de juiste samenstelling van het pakket. Ruim van te voren delen we het met je mee, zodat je er 100% ervan kan genieten. Pruiken, brillen en andere leuke spullen zullen er niet ontbreken.

Neem een thema pakket voor 59 euro.

Gastenboek

Verzamel de leukste foto’s in je eigen gastenboek. Je gasten kunnen de foto’s er in plakken en het boek versieren met tekst en kleur. Klik hier op voor meer informatie.

Extra tijd

Loop je dag of avond uit? Dat kunnen we uiteraard begrijpen. Neem wat extra tijd af, we rekenen af per kwartier. Je betaalt niet voor de volle uur. Klik hier op voor meer informatie.

Unieke kader

Staat je fotokader er niet bij of heb je het “dat-is-het-net-niet” gevoel. Laat ons dan er een voor je ontwerpen, helemaal naar je eigen smaak. Klik hier op voor meer informatie.

Timelapse

Met de Timelapse maak je een samenvatting van je de dag. Door om de zoveel tijd (10, 15, 20 seconde) een foto te nemen, kan je je bruiloft, feest of evenement omtoveren in een versneld video. Klik hier op voor meer informatie.

Hashtag printen

Staat er een ellenlange rij of denk je het beter te kunnen om leuke foto’s te maken met je eigen telefoon? Je kan de foto’s door ons direct uit laten printen via Instagram. Klik hier op voor meer informatie.

Waslijn

Je kent het misschien wel van vroeger, toen ze nog de foto’s ontwikkelden in een donkere kamer. Hang de foto’s op dezelfde manier op dmv van een waslijn.  Wij zorgen voor de wasknijpers en jij voor leuke foto’s. Deal? Klik hier op voor meer informatie.