“Hashtag printen”

Het klinkt een beetje vreemd, maar wat is dit nou? We halen simpelweg gezegd de foto’s van Instagram en printen het direct uit voor je. Door een unieke hashtag naam te verzinnen (bijv. #jennifernick2016) halen we de foto’s op en wordt het a la minuut uitgeprint. Het enige wat we daar voor nodig hebben is een wifi verbinding op locatie.

Denk je betere foto’s te maken dan onze photobooth? Neem dit dan voor erbij, 99 euro voor onbeperkt hashtag printen

Gastenboek

Verzamel de leukste foto’s in je eigen gastenboek. Je gasten kunnen de foto’s er in plakken en het boek versieren met tekst en kleur. Klik hier op voor meer informatie.

Extra tijd

Loop je dag of avond uit? Dat kunnen we uiteraard begrijpen. Neem wat extra tijd af, we rekenen af per kwartier. Je betaalt niet voor de volle uur. Klik hier op voor meer informatie.

Unieke kader

Staat je fotokader er niet bij of heb je het “dat-is-het-net-niet” gevoel. Laat ons dan er een voor je ontwerpen, helemaal naar je eigen smaak. Klik hier op voor meer informatie.

Jouw eigen thema

Heb je het idee dat jouw feest toch anders dan anders moet zijn? Stel dan je eigen thema samen. Wil je een superheld of juist piraat zijn, victoriaanse maskers of Braziliaanse carnaval veren, het kan allemaal. We zorgen voor het hele pakket. Klik hier op voor meer informatie.

Timelapse

Met de Timelapse maak je een samenvatting van je de dag. Door om de zoveel tijd (10, 15, 20 seconde) een foto te nemen, kan je je bruiloft, feest of evenement omtoveren in een versneld video. Klik hier op voor meer informatie.

Waslijn

Je kent het misschien wel van vroeger, toen ze nog de foto’s ontwikkelden in een donkere kamer. Hang de foto’s op dezelfde manier op dmv van een waslijn.  Wij zorgen voor de wasknijpers en jij voor leuke foto’s. Deal? Klik hier op voor meer informatie.