“Extra tijd”

Het kan natuurlijk voorkomen dat je feest iets te gezellig wordt waardoor je niet genoeg tijd hebt voor wat meer foto’s. Extra kosten hier voor maken is nooit leuk. Daarom maken we graag van te voren duidelijk waar je aan toe bent.

Na de vier uur kan je voor 15 euro per kwartier de photobooth laten staan. Zo kan je ten alle tijden stoppen wanneer je wilt.

Gastenboek

Verzamel de leukste foto’s in je eigen gastenboek. Je gasten kunnen de foto’s er in plakken en het boek versieren met tekst en kleur. Klik hier op voor meer informatie.

Unieke kader

Staat je fotokader er niet bij of heb je het “dat-is-het-net-niet” gevoel. Laat ons dan er een voor je ontwerpen, helemaal naar je eigen smaak. Klik hier op voor meer informatie.

Hashtag printen

Staat er een ellenlange rij of denk je het beter te kunnen om leuke foto’s te maken met je eigen telefoon? Je kan de foto’s door ons direct uit laten printen via Instagram. Klik hier op voor meer informatie.

Jouw eigen thema

Heb je het idee dat jouw feest toch anders dan anders moet zijn? Stel dan je eigen thema samen. Wil je een superheld of juist piraat zijn, victoriaanse maskers of Braziliaanse carnaval veren, het kan allemaal. We zorgen voor het hele pakket. Klik hier op voor meer informatie.

Timelapse

Met de Timelapse maak je een samenvatting van je de dag. Door om de zoveel tijd (10, 15, 20 seconde) een foto te nemen, kan je je bruiloft, feest of evenement omtoveren in een versneld video. Klik hier op voor meer informatie.

Waslijn

Je kent het misschien wel van vroeger, toen ze nog de foto’s ontwikkelden in een donkere kamer. Hang de foto’s op dezelfde manier op dmv van een waslijn.  Wij zorgen voor de wasknijpers en jij voor leuke foto’s. Deal? Klik hier op voor meer informatie.