De opties

Het kan natuurlijk zijn dat het alles-in-een-pakket niet voldoende is. Zet de boel extra op stelten door een van de onderstaande opties te kiezen. Mocht er iets niet tussenstaan, dan horen we uiteraard graag hoe we jou daarin kunnen helpen.

Gastenboek

Verzamel de leukste foto’s in je eigen gastenboek. Je gasten kunnen de foto’s er in plakken en het boek versieren met tekst en kleur. Klik hier op voor meer informatie.

Extra tijd

Loop je dag of avond uit? Dat kunnen we uiteraard begrijpen. Neem wat extra tijd af, we rekenen af per kwartier. Je betaalt niet voor de volle uur. Klik hier op voor meer informatie.

Unieke kader

Staat je fotokader er niet bij of heb je het “dat-is-het-net-niet” gevoel. Laat ons dan er een voor je ontwerpen, helemaal naar je eigen smaak. Klik hier op voor meer informatie.

Jouw eigen thema

Heb je het idee dat jouw feest toch anders dan anders moet zijn? Stel dan je eigen thema samen. Wil je een superheld of juist piraat zijn, victoriaanse maskers of Braziliaanse carnaval veren, het kan allemaal. We zorgen voor het hele pakket. Klik hier op voor meer informatie.

Timelapse

Met de Timelapse maak je een samenvatting van je de dag. Door om de zoveel tijd (10, 15, 20 seconde) een foto te nemen, kan je je bruiloft, feest of evenement omtoveren in een versneld video. Klik hier op voor meer informatie.

Hashtag printen

Staat er een ellenlange rij of denk je het beter te kunnen om leuke foto’s te maken met je eigen telefoon? Je kan de foto’s door ons direct uit laten printen via Instagram. Klik hier op voor meer informatie.