Marketing

Vanzelfsprekend weten we hoe belangrijk marketing is voor je bedrijf.  Daarom proberen we hierin ver mee te gaan en mee te denken om zoveel mogelijk jouw doelstellingen te bereiken.

FunkyFresh Photobooth biedt daarom een aantal zaken aan waardoor je exposure voor je bedrijf kunt vergroten.

  • Branding

    Pas de photobooth volledig naar eigen wensen aan

Wil je met een photobooth je onderneming extra laten opvallen? Dat kan door de fotokast te beplakken met het logo van jouw bedrijf. Je kunt zelf een design aanleveren, wij zorgen voor de juiste afmetingen en de rest.

Is dat niet genoeg voor je? Laat ons een achtergrond voor je ontwerpen. Een full color presentatiewand met het logo van je bedrijf er op. Na afloop, kan je het meenemen voor een volgende evenement of presentatie.

Ook kan je een eigen fotokader laten ontwerpen. Geheel in je huisstijl aan te passen. Vraag naar de mogelijkheden.

  • Social Media

    Haal het maximale uit je klanten

Uiteraard mag Social Media hierin niet ontbreken. De foto’s worden onmiddellijk geupload naar Facebook, Instagram, Twitter. De foto’s krijgen de juiste tags mee zodat ze makkelijk vindbaar zijn. Daarnaast zal de party-assistent je klanten zoveel mogelijk aansporen om de contactgegevens achter te laten.

De foto’s worden real-time geupload, maar je kunt ze direct na afloop ook bekijken via een online gallerij.

  • Party-assistent

    Wij zijn er voor jou

Als we zeggen dat we graag meedenken dan bedoelen we dat ook. Onze party-assistent is er niet alleen om je klanten te begeleiden, maar ook om jou en je bedrijf te helpen.

Waarom zou je dan deze kans onbenut laten? Onze party-assistent kan je helpen met zaken zoals kaartjes uitdelen, koffie inschenken en eventueel lichtelijk informeren over jouw producten of diensten.

Last but not least; indien je wenst, kan je de party-assistent met je eigen bedrijfskleding verkleden. Zo komt hij/zij wat natuurlijker over.